moshaverrkhob
moshaverrkhob

۱۵ نكته براي مقابله با قلدري

مهم ترين نكته اي كه وجود دارد اين است كه به كودك خود اعتماد به نفس دهيد. فرزندتان بايد اطمينان حاصل كند كه توانايي مقابله با قلدري و عواقب آن را دارد.

بنابراين، به جاي اينكه به او بگوييد چه كاري بايد انجام دهد، مي توانيد از او بپرسيد كه “چگونه مي خواهد ما با اين موضوع كنار بياييد؟” مهم است كه در تصميم گيري ها از او نظر بخواهيد و به او اعتماد به نفس كافي را بدهيد.

قلدري
دومين نكته مهم اين است كه قلدري ديگران به اين معني نيست كه ضعيف است. البته توصيه نمي شود كه والدين كودك را به تقابل جسماني وادار كنند.

۱ – مكالمه را شروع كنيد
مهم است كه از او سوال بپرسيد، اما در عين حال به او فشار وارد نكنيد و اجازه دهيد كه پاسخ ندهد و هنوز براي صحبت كردن احساس اعتماد به نفس نداشته باشد، بنابراين اجازه دهيد فرزندتان بدون وقفه احساسات خود را بيان كند.

۲ – آرامش خود را حفظ كنيد
براي اينكه امنيت را به فرزندتان منتقل كنيد، او را به خاطر اتفاقي كه مي افتد سرزنش نكنيد و در حالتي آرامش خود را حفظ كنيد.

۳- به او بفهمانيد كه ضعيف نيست
همان طور كه قلدر قوي نيست، كودك شما نيز ضعيف نيست. يعني هيچ كدام برنده چيزي نمي شوند. به او اطمينان دهيد كه ضعيف نيست و اعتماد به نفس او را تشويق كنيد.

۴- فرزندتان را تشويق كنيد كه از خودش مطمئن شود.
اطمينان كافي را به فرزند خود دهيد كه مشكلي ندارد و نيازي نيست خود را مقصر بداند.

۵- اجازه ندهيد موضوع قلدري بر زندگي فرزندتان مسلط شود
مهم است كه شما از آنچه اتفاق مي افتد آگاه باشيد. مي توانيد او را تشويق كنيد كه به گروه ها يا فعاليت هايي مانند بازيگري يا دفاع شخصي بپيوندد. اين به ايجاد اعتماد و پيدا كردن دوستان جديد كمك مي كند.

۶ – كمي سختگيري كنيد
يك توصيه در اين زمينه اين است كه در مورد مسائل كمتر مهم زندگي مانند مرتب نگه داشتن اتاق، كمي سخت گيري كمتري داشته باشيد. نگرش بسيار شديد يا سختگيرانه والدين به طور كلي به كودك اين پيام را مي دهد كه آنها كارها را درست انجام نمي دهند و اين كار را دشوار مي كند. مهم است كه در مهم ترين مسائل محكم بمانيد.

۷ – اگر فرزند شما هنوز نمي خواهد صحبت كند، به دنبال صحبت با دوستان يا همسالانش باشيد.
براي گرفتن بهترين تصميم و كمك به فرزندتان مهم است كه در مورد آنچه اتفاق مي افتد روشن باشيد و تمام جزئيات را بدانيد. به طور منظم در مورد مدرسه، دوستي هاي آن ها و هر چيزي كه ممكن است آن ها را ناراحت كند صحبت كنيد.

۸- به كودك خود توصيه نكنيد كه او را بزند يا توهين كند.
اين كار فقط باعث افزايش استرس و اضطراب در كودك شما مي شود به هيچ عنون كودك خود را تشويق نكنيد كه به ديگران آسيب وارد كند حتي اگر براي دفاع از خود باشد.

۹ – درگير كردن مدرسه مهم است
معلمان و حتي همسالان فرزند مي توانند به شما كمك كنند تا به مشكلات كودك خود خاتمه دهيد، شايد لازم باشد كه به والدين كودكان ديگر نيز حرف بزنيد.

۱۰ – به فرزند خود توصيه كنيد كه با دوستان مورد اعتماد خود بماند
و از مكان هاي مساعد براي قلدري اجتناب كنيد. مهم است كه روشي موثر براي مقابله با حملات را به او آموزش دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-۱۵ نكته براي مقابله با قلدري

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/7/9  ] [ ۰۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب